Skip to content Skip to footer

Laat ons een gloednieuwe website maken voor uw onderneming!

Waarom FlexiMedia?

FlexiMedia helpt klanten om zijn of haar online doelen te bereiken. Dit bereiken we door een vast plan van aanpak en oprechte betrokkenheid bij elk project. Van klein tot groot, elk project is een nieuwe uitdaging voor ons! FlexiMedia bouwt een website om een professionele indruk te maken, goed gevonden te worden, een hoge conversie te hebben en natuurlijk om jouw doelen tot een realiteit te maken!

Gratis sitecheck

Haal je wel het maximale uit jouw website? Doe dan nu de gratis en vrijblijvende site-check! Er kan veel meer uit jouw website gehaald worden dan je denkt. Een website dient niet alleen als visitekaartje, maar ook als een marketinginstrument. Daarom bieden wij een gratis site-check aan om jouw bedrijf te informeren over de huidige staat van de website. Maar waar kijken wij dan naar?
- Hoeveel bezoekers krijgt mijn bedrijf per dag?
- Wat vinden bezoekers van mijn website?
- Hoeveel bezoekers voert een conversie uit?
- Hoe kan ik meer omzet halen uit mijn website?

Website laten maken? Vertel ons jouw ideeën en laten we starten!

Een goede website is meer dan een leuk ontwerp. Je moet tenslotte goed gevonden worden in Google en op mobiele devices toegankelijk zijn. Samen gaan we een traject aan om dit te realiseren!

Kennismaking: 085 - 2736757

Over FlexiMedia

FlexiMedia is gespecialiseerd in het maken van websites, webshops, logo’s/huisstijlen en het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie (SEO/SEA). Daarnaast biedt FlexiMedia regulier website/webshop onderhoud aan. Inmiddels hebben wij vele websites (www.bouwtransport.online) gemaakt voor onze klanten, door heel Nederland. Hierdoor is onze ervaring groot en kunnen wij jou helpen om jouw doelen te behalen!

Tijdelijke Promotie

Ben jij overtuigd en wil jij ook meer uit je website halen? Profiteer dan direct van onze tijdelijke actie (geldig t/m eind februari) en zorg voor een goede online presentatie! Vul direct dit onderstaande formulier in en één van onze professionals zal contact met je opnemen!

Basic

Vanaf€1499

Een website waarmee u als startende ondernemer of als kleine organisatie prima mee uit de voeten kunt. U wilt uw website vooral als visitekaartje gebruiken en incidenteel naar verwijzen.

Aanvragen

Basic+

Vanaf€1999

U bent wat langer ondernemer of uw organisatie is groeiende en wilt meer uit uw website halen. Een basic+ website bevat bijvoorbeeld ook een portfolio sectie, blogpagina en/of soortgelijke functies.

Aanvragen

Advanced

Vanaf€2499

U bent klaar voor de volgende stap en wilt dat uw website goed gevonden wordt in Google, uw website gebruiken als conversie verhogend middel en de professionaliteit van uw organisatie naar een volgend niveau tillen.

Aanvragen

Enthousiast geworden?
Laten we kennismaken!

FlexiMedia © 2009 – 2023. Alle rechten voorbehouden. | KVK : 77888979 | Cypresbaan 9 | 2908 LT Capelle aan den IJssel | 085 273 6757