Skip to content Skip to footer

Waarom FlexiMedia?

FlexiMedia heeft zich gespecialiseerd in het maken van websites, webshops, logo's/huisstijlen en het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie. Additioneel bieden wij regulier website/webshop onderhoud aan en kunnen wij marketing campagnes opzetten. Omdat al deze diensten gerelateerd aan elkaar zijn, heeft FlexiMedia totaaloplossingen ontwikkeld. Dankzij deze totaaloplossingen alsmede een vast plan van aanpak zorgt FlexiMedia sinds 2009 ervoor dat jouw doelen een realiteit worden!

Over FlexiMedia

Mede dankzij onze ervaring, zowel nationaal als internationaal, helpt FlexiMedia klanten om zijn of haar online doelen te bereiken. Wij kijken verder dan alleen een “mooie website”. Een website moet mobiel vriendelijk zijn, goed gevonden kunnen worden en natuurlijk snel laden. Dit bereiken wij door een vast plan van aanpak en oprechte betrokkenheid bij elk project. Van groot tot klein, elk project is weer een nieuwe uitdaging voor ons!

Onderscheidend vermogen FlexiMedia

In Nederland zijn er duizenden bedrijven die pretenderen professioneel websites te kunnen maken, met de meest uiteenlopende prijzen. Soms kan het niet gek genoeg! De praktijk leert echter dat een groot deel van deze aanbieders websites beschouwd als een standaard product, in extreme gevallen zelfs als lopende band werk. Dat is in onze optiek een misvatting: elk individu/bedrijf is anders, en heeft ook de nodige aandacht en betrokkenheid nodig. Elk project wat wij aangaan, groot of klein, krijgt een intensief traject om tot de maximale 100% te komen. Waar veel concullega’s genoegen nemen met een “goed” resultaat, hebben wij juist de ervaring dat de laatste 5 tot 10 procent het verschil maken om succesvol te zijn online.

Als een klant teksten nodig heeft voor zijn of haar nieuwe website, dan kopieren/plakken wij dat niet van concullega’s van de klant, maar schrijven wij die zelf. Heeft de klant een eigen stukje (online) software nodig? Geen probleem, wij programmeren dit. Ook voor een uniek logo/huisstijl ben je bij ons op het juiste adres.

Een website maken wij niet even snel zodat je “tenminste online staat”. Wij bouwen een website om een professionele indruk te maken, goed gevonden te worden, een hoge conversie te hebben en last but not least: jouw doelen tot een realiteit te maken!