FlexiMedia: 1 partner voor al uw wensen!
Onze webshops zijn te koppelen met boekhoudpakketten
Standaard mobiel vriendelijk en zoekmachine geoptimaliseerd
Sinds 2009 maakt FlexiMedia professionele websites en webshops

Een professionele website is in 2019 onmisbaar. Wist u dat meer dan 95% van uw potentiële klanten online zoeken naar een leverancier? De eerste indruk die een potentiële klant van u zal krijgen, zal dus online plaatsvinden. Daarom is het van uiterst belang een professionele website te hebben, want de eerste indruk is blijvend. Al onze websites zijn niet alleen compatibel op desktops, maar ook met diverse mobiele platvormen, waaronder tablets en mobiele telefoons.

Zoekmachine optimalisatie

Naast het gevonden worden op uw bedrijfsnaam, is het nog belangrijker gevonden te worden op specifieke trefwoorden. Trefwoorden die aansluiten op uw producten en/of diensten. Het is niet de bedoeling dat u op pagina 15 staat in de zoekmachines, maar juist hoog bovenaan. Klanten zullen uw bedrijf eerder gaan opmerken. Zoekmachine optimalisatie is een groot deel van een succesvolle website.

Content management system

Nadat uw website succesvol is gepubliceerd, is het ook belangrijk deze up-to-date te houden. Dit is een vrij moeilijk proces als u geen verstand heeft van websites. Daarom ontwerpt FlexiMedia alle websites met een ingebouwde CMS module. CMS, wat voluit staat voor content management system, zorgt ervoor dat u via uw webbrowser makkelijk uw gehele website kunt aanpassen. Niet alleen de tekst maar op elk denkbaar vlak. Daarnaast is het mogelijk dit proces volledig uit te besteden aan ons professionele team. Wij helpen u graag verder!

Website laten maken door FlexiMedia

Als u een professionele website wilt, die naast gebruiksvriendelijkheid en een mooi design, ook goed vindbaar moet zijn, kunt u direct contact opnemen met 1 van onze professionals. Ook is het raadzaam ons portfolio te bekijken, zodat u een betere indruk kunt krijgen.