Skip to content Skip to footer

Laat ons een gloednieuwe webshop maken voor uw onderneming!

Waarom FlexiMedia?

FlexiMedia helpt klanten om zijn of haar online doelen te bereiken. Dit bereiken we door een vast plan van aanpak en oprechte betrokkenheid bij elk project. Van klein tot groot, elk project is een nieuwe uitdaging voor ons! FlexiMedia bouwt een website om een professionele indruk te maken, goed gevonden te worden, een hoge conversie te hebben en natuurlijk om jouw doelen tot een realiteit te maken!

Gratis sitecheck

Haal je wel het maximale uit jouw website? Doe dan nu de gratis en vrijblijvende site-check! Er kan veel meer uit jouw website gehaald worden dan je denkt. Een website dient niet alleen als visitekaartje, maar ook als een marketinginstrument. Daarom bieden wij een gratis site-check aan om jouw bedrijf te informeren over de huidige staat van de website. Maar waar kijken wij dan naar?
- Hoeveel bezoekers krijgt mijn bedrijf per dag?
- Wat vinden bezoekers van mijn website?
- Hoeveel bezoekers voert een conversie uit?
- Hoe kan ik meer omzet halen uit mijn website?

Webshop laten maken? Vertel ons jouw ideeën en laten we starten!

Een goede website is meer dan een leuk ontwerp. Je moet tenslotte goed gevonden worden in Google en op mobiele devices toegankelijk zijn. Samen gaan we een traject aan om dit te realiseren!

Kennismaking: 085 - 2736757

Over FlexiMedia

FlexiMedia is gespecialiseerd in het maken van websites, webshops, logo’s/huisstijlen en het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie (SEO/SEA). Daarnaast biedt FlexiMedia regulier website/webshop onderhoud aan. Inmiddels hebben wij vele websites (www.bouwtransport.online) gemaakt voor onze klanten, door heel Nederland. Hierdoor is onze ervaring groot en kunnen wij jou helpen om jouw doelen te behalen!

Tijdelijke Promotie

Ben jij overtuigd en wil jij ook meer uit je website halen? Profiteer dan direct van onze tijdelijke actie (geldig t/m eind februari) en zorg voor een goede online presentatie! Vul direct dit onderstaande formulier in en één van onze professionals zal contact met je opnemen!

Basic

Vanaf€1499

Ideaal geschikt voor kleine ondernemingen die 1 product (met eventueel verschillende variaties) online willen zetten. Inclusief verschillende betaal mogelijkheden en geautomatiseerde order emails.

Aanvragen

Basic+

Vanaf€1999

U bent wat langer ondernemer of uw organisatie is groeiende en u wilt meer halen uit uw online conversies. Een basic+ webshop heeft een ongelimiteerd aantal producten en is voorbereid voor basic SEO.

Aanvragen

Advanced

Vanaf€2499

U wilt uw online sales kanaal optimaliseren en alle potentiële mogelijkheden benutten. Daarnaast wilt u gebruik maken van onder anderen: Google shopping, webshop integratie van Instagram en wilt u de mogelijkheid hebben om de webshop te koppelen aan uw eigen administratie systeem.

Aanvragen

Enthousiast geworden?
Laten we kennismaken!

FlexiMedia © 2009 – 2023. Alle rechten voorbehouden. | KVK : 77888979 | Cypresbaan 9 | 2908 LT Capelle aan den IJssel | 085 273 6757