ERVAAR DE KWALITEIT VAN DE ECHTE VARILUX MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN

TIJDELIJK 50% KORTING OP HET 2DE PAAR GLAZEN SPECIFIEK VOOR UW COMPUTER-, SPORT- OF GEPOLARISEERDE BRIL*

* Vraag naar de voorwaarden bij de deelnemende opticien. Deze actie is verlengd t/m 31 mei 2015.

Varilux is het eerste multifocale brillenglas, uitgevonden in 1959. Rond de leeftijd van 45 jaar krijgt iedereen te maken met leesproblemen. Een multifocale bril is de ideale oplossing, zodat u met uw bril weer op alle afstanden scherp kunt zien.

Juist door de complexiteit van een multifocaal glas is kwaliteit en de mate van personalisatie van de glazen zeer belangrijk. Varilux is tot vandaag nog altijd ongeëvenaard en blijft innoveren om u te laten genieten van het beste zicht. Daarnaast kunnen wij steeds meer persoonlijke eigenschappen van úw ogen en uw kijkgedrag meenemen in het glasontwerp en tijdens de oogmeting, waardoor u met uw bril kunt genieten van het beste zicht.

In sommige situaties kan een bril voor een specifieke activiteit een mooie aanvulling zijn op uw collectie. Tot 25 april a.s. profiteert u bij de deelnemende opticiens van 50% korting op het 2e paar glazen, specifiek voor uw computer-, sport- of gepolariseerde bril*. Welke bril is een echte “must have” voor uw levensstijl?

Varilux Computer

GEEN VERMOEIDE OGEN OF HOOFDPIJN BIJ BEELDSCHERMWERK

Zit u soms uren achter uw computer of kijkt u lange tijd naar uw tablet of smartphone? Dit kan erg vermoeiend zijn voor uw ogen en in sommigen gevallen kan het zelfs leiden tot hoofdpijnklachten. Varilux Computer, een specifieke glasontwerp voor personen die veel beeldschermwerk verrichten kan dan een perfecte aanvulling zijn als tweede bril.

Varilux Sport

VERBETERDE REACTIESNELHEID EN HAARSCHERP ZICHT OP ELKE AFSTAND

Fanatieke sporters weten dat snelheid en nauwkeurigheid vaak essentieel zijn om een sport goed te beoefenen. Dankzij het specifieke design van Varilux Sport geniet u van een verbeterde reactiesnelheid en haarscherp zicht op elke afstand.

Varilux Gepolariseerd

XPERIO BRILLENGLAZEN TEGEN HINDERLIJKE SCHITTERINGEN

Bent u vaak onderweg of een fanatieke watersporter? Dan kent u het probleem van hinderlijke reflecties op een nat wegdek of bijvoorbeeld door de laagstaande zon. De gepolariseerde glazen van Xperio bieden een uitstekende veilige oplossing in dergelijke situaties én met Xperio geniet u van zeer natuurgetrouwe kleurwaarnemingen.

Vind een deelnemende vakopticien

Vul uw postcode of plaats in om de dichtsbijzijnde specialist te vinden