Skip to content Skip to footer

Laat ons een gloednieuwe website maken voor uw onderneming!

Waarom FlexiMedia?

FlexiMedia helpt klanten om zijn of haar online doelen te bereiken. Dit bereiken we door een vast plan van aanpak en oprechte betrokkenheid bij elk project. Van klein tot groot, elk project is een nieuwe uitdaging voor ons! FlexiMedia bouwt een website om een professionele indruk te maken, goed gevonden te worden, een hoge conversie te hebben en natuurlijk om jouw doelen tot een realiteit te maken!

Gratis sitecheck

Haal je wel het maximale uit jouw website? Doe dan nu de gratis en vrijblijvende site-check! Er kan veel meer uit jouw website gehaald worden dan je denkt. Een website dient niet alleen als visitekaartje, maar ook als een marketinginstrument. Daarom bieden wij een gratis site-check aan om jouw bedrijf te informeren over de huidige staat van de website. Maar waar kijken wij dan naar?
- Hoeveel bezoekers krijgt mijn bedrijf per dag?
- Wat vinden bezoekers van mijn website?
- Hoeveel bezoekers voert een conversie uit?
- Hoe kan ik meer omzet halen uit mijn website?

Website laten maken? Vertel ons jouw ideeën en laten we starten!

Een goede website is meer dan een leuk ontwerp. Je moet tenslotte goed gevonden worden in Google en op mobiele devices toegankelijk zijn. Samen gaan we een traject aan om dit te realiseren!

Kennismaking: 085 - 2736757

Over FlexiMedia

FlexiMedia is gespecialiseerd in het maken van websites, webshops, logo’s/huisstijlen en het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie (SEO/SEA). Daarnaast biedt FlexiMedia regulier website/webshop onderhoud aan. Inmiddels hebben wij vele websites (www.bouwtransport.online) gemaakt voor onze klanten, door heel Nederland. Hierdoor is onze ervaring groot en kunnen wij jou helpen om jouw doelen te behalen!

Tijdelijke Promotie

Ben jij overtuigd en wil jij ook meer uit je website halen? Profiteer dan direct van onze tijdelijke actie (geldig t/m eind februari) en zorg voor een goede online presentatie! Vul direct dit onderstaande formulier in en één van onze professionals zal contact met je opnemen!

Wat is SEO?

SEO (Search Engine Optimization) is erg belangrijk bij het creëren van een goede website/webshop. SEO is gericht op het verbeteren van de online vindbaarheid van jouw website/webshop. Hoe hoger jouw website/webshop scoort op belangrijke zoekwoorden, des te groter de kans is dat de potentiële klanten op jouw website/webshop zullen belanden. FlexiMedia staat klaar om dit proces te verbeteren!- Hoeveel bezoekers krijgt mijn bedrijf per dag?
- Wat vinden bezoekers van mijn website?
- Hoeveel bezoekers voert een conversie uit?
- Hoe kan ik meer omzet halen uit mijn website?

Enthousiast geworden?
Laten we kennismaken!

FlexiMedia © 2009 – 2023. Alle rechten voorbehouden. | KVK : 77888979 | Cypresbaan 9 | 2908 LT Capelle aan den IJssel | 085 273 6757