Webshop met Centraal Boekhuis koppeling

Webshop Eboekje

Bekijk deze webshop direct HIER.

Bij Eboekje koop je de leukste ebooks & luisterboeken voor kinderen en volwassenen. Je kunt hier 24 uur per dag de nieuwste, leukste en spannendste boeken voor op je tablet, iPad of e-reader uitzoeken en downloaden. Dat gaat super snel en heel gemakkelijk. Digitale boeken bestel en download je waar en wanneer jij maar wilt. Thuis op de bank in het weekend of op het strand tijdens je vakantie, overal heb je jouw favoriete boek binnen handbereik. Ga naar Eboekje.com, kies je favoriete boek, bestel, download en lees!

Naast het ontwikkelen van deze webshop, heeft FlexiMedia ook een koppeling gemaakt met Exact Online, het Centraal Boekhuis en Het Luisterhuis. Ook kunnen klanten na het bestellen direct de ebooks en/of luisterboeken downloaden, en ontvangt men de factuur hiervan direct in de mail d.m.v. een .PDF bestand. Tot slot heeft FlexiMedia ook het logo, huisstijl, banners, cadeaubonnen etc. mogen ontwerpen.

Uitgevoerde werkzaaheden in dit project:

  1. Ontwerpen logo, huisstijl, banners en overige uitingen.
  2. Ontwerpen webshop/website.
  3. Ontwikkelen webshop/website
  4. Het schrijven van diverse teksten op de webshop/website.
  5. Zoekmachine optimalisatie.
  6. Betaalmodule koppeling met Mollie en iDEAL.
  7. Koppeling met Exact online.
  8. Integratie (API koppeling) met het Centraal Boekhuis.
  9. Integratie (API koppeling) met het Luisterhuis.
  10. Ontwerpen + ontwikkelen van cadeaubon module.

Wil je jouw webshop koppelen met Exact Online, het Centraal Boekhuis, het Luisterhuis of wellicht nog meer? Klik dan snel op onderstaande button voor een gratis adviesgesprek.