Shop locator

Bekijk deze webshop direct HIER.

De nieuwe store locator van Essilor kan direct aan klanten laten zien waar de dichtstbijzijnde opticien zit. Dit kan in de meeste gevallen volledig automatisch, omdat de store locator kan detecteren waar de klant zich bevindt in Nederland. Mocht de klant onverhoopt op een beveiligde verbinding zitten, dan kan de klant ook de dichtstbijzijnde opticien vinden door het simpel invullen van de postcode en/of plaats. Daarnaast kan de klant ook een filter activeren om specifieker te zoeken, aangezien Essilor inmiddels 3 dochterbedrijven heeft en een samenwerking met Philips.

Ook heeft FlexiMedia ook een content management systeem gemaakt, waarin handmatig wijzigingen van o.a. de winkels en store locator kunnen worden doorgevoerd. Tot slot is er een importeer script gemaakt, wat elke dag automatisch de winkels update vanuit een centrale database.

Uitgevoerde werkzaaheden in dit project:

  1. Ontwerpen shoplocator front-end.
  2. Ontwerpen shoplocator back-end (eigen content management systeem).
  3. Ontwikkelen shoplocator front-end.
  4. Ontwikkelen shoplocator back-end (eigen content management systeem).
  5. Ontwikkelen van automatisch update script welke dagelijks de winkels update.

Wil jij ook een professionele shoplocator met eigen administratiepaneel, een locatie detectie functie en wellicht nog wel meer? Klik dan snel op onderstaande button voor een gratis adviesgesprek.