Ben jij onze nieuwe collega? Laten we kennis maken!

Online marketing – 20 en 40 uur p/w

FlexiMedia heeft zich sinds 2009 voornamelijk gespecialiseerd in het maken van professionele websites en webshops. Ook adviseren wij klanten op het gebied van social media, zoekmachine optimalisatie en geven wij regelmatig workshops m.b.t. eerdere genoemde onderwerpen. Ter uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die zich volledig zullen focussen op onze online marketing. Wij zijn op zoek naar een part-time en full-time kracht!

Wat ga je doen?

 • Het dagelijks bijhouden van onze social media kanalen, waaronder Facebook en Twitter, alsmede de website zelf (fleximedia.nl).
 • Het regelmatig schrijven van leuke en relevante blogs m.b.t. ons vakgebied.
 • Het evalueren van de huidige S.E.O. en S.E.A. strategie, en deze constant optimaliseren.
 • Het analyseren van diverse data uit Google Analytics, Google MijnBedrijf en Google Search Console, met het doel de conversie ratio te verbeteren en het bounce percentage te verlagen.
 • Het verzorgen van de nieuwsbrief, welke in eerste instantie 1 maal per maand naar onze huidige klanten zal worden verstuurd.

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau (zonder HBO diploma kan je alsnog op dit niveau acteren).
 • Aantoonbare werkervaring van minimaal 3 jaar in een soortgelijke functie (freelance werk telt ook).
 • Het beheersen van programma’s en tools welke relevant zijn tot de functie, waaronder Adobe Photoshop, Google Analytics, Google MijnBedrijf, Google Search Console, Tweetdeck etc.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit, en de oprechte wil om carrière te maken bij ons.
 • Het uitstekend beheersen van de Nederlandse en Engelse taal, in zowel woord als geschrift.
 • Een verantwoordelijkheidsgevoel en elke dag weer 100% motivatie.

Wat bieden wij?

FlexiMedia is een organisatie met (erg) korte lijnen, waardoor jouw input niet alleen aangehoord wordt, maar serieus wordt overwogen. Hierdoor krijg je des te meer een kans om samen door te groeien naar nieuwe hoogtes. Onze klanten zijn letterlijk een schoonheidskliniek om de hoek t/m beursgenoteerde bedrijven, waaronder Essilor & Philips. Naast een marktconform salaris, is bij een eventueel latere fulltime aanstelling een auto van de zaak (weliswaar 100% elektrisch) een reële optie. Wij willen oprecht investeren in onze professionals, want dat verwachten wij namelijk ook van jou. Tot slot krijg je van ons de vrijheid tot eigen ideeën en initiatieven, en proberen we je zo min mogelijk te commanderen, zolang dit natuurlijk wel in overeenkomst is met onze huidige bedrijfscultuur. Onze ideale kandidaat is niet op zoek naar een nieuwe uitdaging “for the time being”, maar naar een volgende stap in zijn of haar maatschappelijke carrière.

Meer interesse gekregen n.a.v. bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct en stuur je CV + motivatie naar carriere@fleximedia.nl. Hoe uitgebreider je motivatie is, des te meer kans op een uitnodiging tot een kennismaking. Succes en wellicht tot snel!

Acquisitie n.a.v. bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.